exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Auto moto

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal Analitika
Broj pregleda članka: 102

Otvoren “Auto Moto Show – Podgorica 2019”


Otvoren “Auto Moto Show – Podgorica 2019”

Zamjenik gradonačelnika  Časlav Vešović danas je svečano otvorio sajam automobila, motocikala i opreme – “Auto Moto Show – Podgorica 2019”.

Tom prilikom Vešović je istakao da se partnerstvo i pokroviteljstvo Glavnog grada u ovoj manifestaciji pokazalo opravdanim.

“Pored činjenice da smo danas uspjeli da okupimo veliki broj privrednih subjekata iz Podgorice i Crne Gore koji imaju ozbiljne promete i na ozbiljan način doprinose povećanju privredne aktivnosti, ono što nas je posebno motivisalo da budemo dio ove manifestacije jeste društveno odgovoran odnos organizatora, od čega bih izdvojio tzv. sporu trku u kojoj pobjeđuje takmičar koji na cilj stigne posljednji, što na poseban način promoviše bezbjednost u saobraćaju, koja je za nas u upravi Glavnog grada jako važna”, saopštio je zamjenik gradonačelnika.

Vešović je istakao da su organizatori “Auto Moto Show – Podgorica” uspjeli su da održe sajam ovoliko godina, kao i da je on je postao već tradicionalna manifestacija, čiji kvalitet raste iz godine u godinu.

“Podgorica je grad koji se permanentno razvija i demografski i strukturno i već sad ima potrebu za sadržajima i prostorima u kojima bi se manifestacije ovoga tipa mogle organizovati na jednostavniji način, a sljedstveno tome, vjerovatno i sa boljim efektima“, kazao je Vešović.

U Podgorici, dodao je on, sada već imamo nekoliko tradicionalnih sajmova.

„Imamo i inicijtive za brojne druge i sve to skupa nameće zadatak gradskoj upravi da stvori planske i druge pretpostavke da Podgorica dobije jedan adekvatan sajamski centar. Mi imao već konkretne i keredibilne incijative potencijalnih investitora za izgradnju sajamskog centra kroz model privatno-javnog partnerstva i, na taj način, daćemo konkretan doprinos da naš grad postane sajmsko-kongresni centar”, zaključio je Vešović.

Sajam automobila, motocikala i opreme – “Auto Moto Show – Podgorica 2019” će u garažnom prostoru šoping mola Delta City za posjetioce biti otvoren do 20. aprila,  od 11 do 21 sat.

 
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 424510


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja