exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Biznis

PV Informer | objavljeno: | izvor: Portal RTCG
Broj pregleda članka: 71

Osiguravajuće kuće zaradile preko sedam miliona


Osiguravajuće kuće zaradile preko sedam miliona

Svih devet osiguravajućih kuća prošle godine su imale profit od ukupno 7,02 miliona eura.

Ukupni prihod od premija osiguranja im je bio 71,6 miliona, a za naknadu štete su platili 31,8 miliona eura, prenosi Pobjeda.

Najveći profit od 2,49 miliona eura ostvarilo je Grawe osiguranje. Od premije osiguranja su prihodovali 6,3 miliona, a za naknadu štete isplatili 2,5 miliona eura.

Na drugom mjestu je Sava Montenegro koja je u plusu 1,9 miliona, pri čemu je od premije osiguranja prihodovala 10,9 miliona, dok su za naknadu štete platili 4,5 miliona eura.

Na trećem mjestu je Generali osiguranje sa profitom od 1,1 milion EUR. Od premije osiguranja su prihodovali 9,04 miliona, a za naknadu štete su isplatili 4,05 miliona eura.

Potom dolazi Lovćen životno osiguranje sa profitom od 425 hiljada eura, koji je od premije osiguranja naplatio 2,1 milion, a za naknadu štete isplatio 1,3 miliona eura.

Lovćen osiguranje je ostvarilo profit od 413 hiljada eura. Od premije osiguranja su prihodovali 24,5 miliona, a za naknadu štete su platili 12,2 miliona eura.

Wieiner osiguranje je u plusu 322 hiljade. Od premija osiguranja su inkasirali 3,77 miliona, a za naknadu štete su platili 553 hiljada eura.

Swiss osiguranje je ostvarilo profit 217 hiljada eura. Oni su od premija osiguranja zaradili 4,35 miliona, a za naknadu štete su platili 1,8 miliona eura.

Uniqa životno osiguranje je u plusu 120 hiljada, pri čemu su od premija osiguranja prihodovali 1,86 miliona, a za naknadu štete platili 961 hiljada eura. Uniqa neživotno je u plusu 41,78 hiljada eura. Od premije osiguranja su zaradili 8,8 miliona, a za naknadu štete isplatili 3,9 miliona eura.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 465093


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja