exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Biznis

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti.me
Broj pregleda članka: 198

IMOVINSKI KARTONI Ibrahimović uzeo stan, Pejović kredit


IMOVINSKI KARTONI Ibrahimović uzeo stan, Pejović kredit

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Daliborka Pejović početkom godine podigla je stambeni kredit od malo više od 53.000 eura, dok je poslanik Bošnjaške stranke (BS) Ervin Ibrahimović postao vlasnik stana, stoji u redovnim godišnjim izvještajima o imovini i prihodima, koje su dostavili Agenciji za sprečavanje korupcije.

Ibrahimović je postao vlasnik stana od 73 metra kvadratna, koji je uzeo uz pomoć 40.000 eura stambenog kredita, sa ratom od oko 400 eura mjesečno.

Poslanik je iskoristio i veći dio ušteđevine, pa je ona sa 50.000 za godinu pala na 13.000 eura.

Član je tri skupštinska odbora, a njegova poslanička plata iznosila je malo više od 1.510 eura, a u posljednja tri mjeseca prošle godine primao je i varijabile od po 300 eura.

Njegova supruga Nisera Ibrahimović mjesečno prima od 900 do oko 1.070 eura, a u oktobru je podigla gotovinski kredit od 15.000 eura. Ćerka Albina Ibrahimović ima ušteđeno 5.000 eura.

Poslanik BS-a dao je saglasnost Agenciji za uvid u račun, što nije uradila poslanica DPS-a Daliborka Pejović. Pejović je vlasnica dva stana od 35 i 52 metra kvadratna. Već osam godina vraća stambeni kredit od 50.000 eura u ratama od 400 eura, a početkom januara je podigla još jedan stambeni - od 53.300 koji vraća u ratama od skoro 300 eura.

Njena poslanička plata iznosila je prošle godine 1.535 eura i nije imala drugih prihoda.

Saglasnost nije dao ni poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša.

Mugoši je sredinom jula počeo poslanički mandat, ali i odbornički u Skupštini Glavnog grada.

Njegova poslanička plata iznosila je prošle godine malo više od 1.450 eura, a u posljednja tri mjeseca je zbog varijabila rasla i do 1.770 eura. Njegova odbornička naknada iznosi 150 eura.

Redovne mjesečne prihode od 200 eura, Mugoša ima kao član Operativnog tima za projekat Socijalni karton, a od juna i 380 eura od rente.

Njegova supruga Ana Mugoša na državnom Ekonomskom fakultetu zarađuje 750 eura mjesečno, a četiri mjeseca primala je naknade od po 800 eura za ISEA.

Mugoša je vlasnik stana od 71 metra kvadratnog koji je dobio pod povoljnim uslovima, “citroena c4” iz 2006. i akcija u sedam akcionarskih društava.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 424483


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja