avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Drustvo

PV Informer | objavljeno: | izvor: volimpodgoricu.me
Broj pregleda članka: 3003

SEKS SKANDAL U PODGORICI: Procurjelo skandalozno dopisivanje iz Crnogorske željeznice! Radnici traže ostavke (FOTO)


SEKS SKANDAL U PODGORICI: Procurjelo skandalozno dopisivanje iz Crnogorske željeznice! Radnici traže ostavke (FOTO)

Sindikat radnika Željezničkog prevoza Crne Gore traži od izvršnog direktora tog preduzeća Nenada Babića i direktorke Sektora za lokalni prevoz putnika Ilinke Pavićević da podnesu ostavke na funkcije zbog prepiske na Viberu!

Naime, u Viber grupi zaposlenih u Željezničkom prevozu, dok se vodila diskusija o rješavanju ozbiljnih problema, jednom o čelnika ovog preduzeća, omakla se vulgarna poruka, koja je zaprepastila sve članove Viber grupe.

Naime, nakon poruke da je voz na neobezbijeđenom pružnom prelazu, naletio na putničko vozilo, te da je saobraćaj u prekidu, uslijedila je poruka da je saobraćaj ponovo uspostavljen, a nakon toga poruka jednog od čelnika Željezničkog prevoza: “J…š li se noćas?”

“Pozicija koju Vi trenutno pokrivate jednostavno ne dozvoljava ovakvo ponašanje, jer odgovornost Vašeg radnog mjesta kao izvršnog direktora državnog preduzeća ne dozvoljava da ga Vi i dalje pokrivate. Skandal koji ova poruka povlači će u ogromnoj mjeri uticati na, prije svega, ugled našeg preduzeća, a time i na ogroman pritisak i osudu javnosti i na samo funkcionisanje preduzeća”, navodi se u dopisu Sindikata upućenog Babiću.

Od Pavićević radnici traže da podnese ostavku jer je, kako navode, “izgubila autoritet među radnicima”.

“Ne želeći da ovim ugrozimo ugled ŽPCG…, predlažemo da se sami povučete. Od radnika dobijamo pozive i najave protesta ispred upravne zgrade, jer radnici, a i mi kao sindikat smatramo da smo ovim vašim postupkom svi poniženi i uvrijeđeni”, navodi se u dopisu.

Najavljuju i da će se povodom slučaja obratiti Ministarstvu saobraćaja.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 586795


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja