exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Drustvo

PV Informer | objavljeno: | izvor: Kolektiv
Broj pregleda članka: 224

Sjutra novi protesti pod nazivom ''Odupri se'' u glavnom gradu: ''OTPOR NEĆE STATI!''


Sjutra novi protesti pod nazivom

Peti protest građanskog pokreta "Odupri se - 97.000" biće održan 16. marta u 18 sati na Trgu nezavisnosti u Podgorici. Organizatori protesta pozivaju sve slobodne ljude da se pridruže u što većem broju, jer je to jedini način da budu ispunjeni zahtjevi građana za oslobađanje zarobljenih institucija i korjenite promjene sistema koji već decenijama ne služi njima, nego opstanku hobotnice na vlasti.

Ovaj protest, kao i svi do sada, treba da protekne mirno, dostojanstveno i nenasilno, zato organizatori mole sve koji dođu da ne nasijedaju na eventualne provokacije. Radikalizacija protesta dovela bi jedino do radikalnih posljedica.

''Otpor se širi i sve više slobodnih građana uviđa da je ovo posljednji čas za istorijske promjene u cijelom društvu. Svi zajedno dijelimo odgovornost da do njih dođe na miran i civilizovan način. Zato apelujemo na građane da brinu o onima koji stoje ili šetaju pored njih, da čuvaju njihovo dostojanstvo i štite njihovo pravo na pobunu, bez obzira na to što su pojedinačni uzroci nezadovoljstva različiti. Molimo ih da se s posebnim uvažavanjem odnose prema starijima, zatim osobama sa invaliditetom, trudnicama i roditeljima sa djecom.'' navodi se u saopštenju.

Oni zaključuju da će protestna šetnja nakon govora krenuti Ulicom slobode ka stadionu, zatim Bulevarom Ivana Crnojevića, Ulicom Stanka Dragojevića, Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog i nazad Ulicom slobode do Trga nezavisnosti. Protestnom šetnjom će se, kao i do sada, obići institucije sistema koje kako kažu ne rade u interesu građana.

Sa Trga nezavisnih građana poručimo im: Otpor neće stati!
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 426783


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja