exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Drustvo

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti
Broj pregleda članka: 701

Pse lutalice transportovani u azil u Pljevljima


Pse lutalice transportovani u azil u Pljevljima

Zaposleni u pljevaljskom azilu za napuštene kućne ljubimce sproveli su danas na Žabljaku akciju sakupljanja napuštenih pasa i tom prilikom u azil u Pljevljima transportovali pet pasa za koje je komunalna policija iz Žabljaka procijenila da su najagresivniji.

Načelnik komunalne policije Nikola Dubljević kaže da je aktivnost sprovedena u ulici Jezero-šaranskog bataljona gdje je duže vrijeme primijećena veća grupa napuštenih pasa.

"Lokalna uprava angažovala je ljede iz pljevaljskog azila jer su evidentirani i napadi na ljude. Akcija će se organizovati i u narednom periodu", kazao je Dubljević.

Prethodna akcija je izvedena 21. novembra prošle godine kada su u azil smještena tri psa. Dubljević je tada kazao da su se, završetkom ljetnje turističke sezone psi skoncentrisali u gradu i da su se do tada za turistima kretali po planinarskim stazama. Predsjednik Opštine Veselin Vukićević, kazao je tada, da se radi državna strategija prema kojoj će se graditi regionalni centar za prihvat napuštenih kućnih ljubimaca u kojoj će se riješiti i problemi na Žabljaku.

Psi lutalice lociraju se uglavnom oko maloprodajnih objekata, restorana, oko štalskog naselja i na gradskoj deponiji. Ponašanje pasa ulivala je strah kod prolaznika pa je ovakva aktivnost bila naophodna.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 426798


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja