exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: novosti
Broj pregleda članka: 2735

MONSTRUOZNO: Silovao dječaka (13), pa ga ubio kamenom!


MONSTRUOZNO: Silovao dječaka (13), pa ga ubio kamenom!

M. B. iz Berana na svirep način usmrtio prognanik sa Kosmeta Sinan Imeri. Zlostavljao ga, bacio u rijeku, i dokrajčio udarcem u glavu

Prognanik sa Kosmeta Sinan Imeri (19), nastanjen u beranskom naselju Talum, ubio je pre tri dana na svirep način dječaka M. B. (13), čija porodica je takođe poslije proterivanja sa Kosova i Metohije utočište pronašla u Beranama. Monstruoznom zločinu, kakav se gotovo ne pamti u ovom gradu, prethodilo je seksualno zlostavljanje dječaka romske narodnosti, koga su u Beranama znali mnogi, jer je ljeti znao da obilazi bašte kafića, gdje nije prosjačio, ali je bio čašćavan od gostiju...

Iz izvora bliskih istrazi da je Imeri silovao dijete, a kada je prilikom ponovnog nasrtaja dječak počeo da se otima, on ga ja u bijesu bacio sa obale Lima visoke oko tri metra u korito rijeke, a potom se spustio i dotukao ga udarajući ga kamenom u glavu.

Zvaničan nalaz ljekara sudske medicine o uzrocima smrti nesrećnog djeteta, čija porodica je živjela u susjedstvu sa Imerijima, još nije gotov, ali, nema sumnje da je dječak preminuo od povreda nastalih od udaranja kamenom u lobanju.

Forenzičari su tokom uviđaja na obali Lima prikupili mnoštvo dokaza o nepobitnoj krivici Imerija, koji je priznao zločin pred istražiteljima, gdje u prvi mah nije želio da govori o seksualnom zlostavljanju dječaka. Međutim, kasnije je, kako smo uspjeli da saznamo, ipak priznao silovanje dječaka, čija porodica je njegov nestanak policiji prijavila u ponedeljak, posle čega je, s obzirom na to da se radilo o nestanku djeteta, odmah pokrenuta akcija traženja.

Tijelo simpatičnog dječaka sa beranskih ulica pronađeno je obnaženo u koritu Lima, nadomak buvlje pijace u Beranama, u utorak oko 11 sati. Ubica je uhapšen nekoliko sati kasnije. On je u srijedu uz krivičnu prijavu predat višem državnom tužiocu u Bijelom Polju Nadi Bugarin, koji će mu bez ikakve sumnje, odrediti tužilačko zadržavanje od 72 sata i podnijeti zahtjev za određivanje istražnog pritvora do 30 dana.

IMERIJEVI NESTALI

Od hapšenja Sinana Imerija, njegova porodica je nestala iz porodične kuće u naselju Talum ispod mosta. Naime, strahuje se od osvete porodice mučenog i ubijenog djeteta, koja je osim po brojnosti, poznata i po prijekoj naravi nekih članova.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 453393


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja