avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Volim Podgoricu
Broj pregleda članka: 3555

STRADALE DVIJE OSOBE: Evo na koliko godina zatvora je osuđen Pljevljak zbog POMORSKOG UDESA


STRADALE DVIJE OSOBE: Evo na koliko godina zatvora je osuđen Pljevljak zbog POMORSKOG UDESA

Pljevljak Srđan Danilović osuđen je na tri godine zatvora zbog pomorskog udesa na Velikoj plaži u Ulcinju prošle godine, kada su smrtno stradali slovenački državljani Zejnepe Izahiri (35) i njen desetogodišnji sin Y. I. a teže tjelesne povrede zadobili Izahirina kćerka J. I. (13) i njen suprug Petrit Izahiri (36).

Prvostepenu presudu Daniloviću, koji se teretio da je počinio teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, izrekla sutkinja Osnovnog suda u Ulcinju Sanja Mirović.

Prema optužnici, Danilović je 24. jula u 13.45 časova na oko 500 metara od obale, upravljajući skuterom marke „sea doo” koji je vukao takozvanu “bananu“ sa Slovencima, u jednom momentu izgubio kontrolu nad plovilom, što je dovelo do sudara sa brodićem “Suka 2”, vlasnika Ulcinjanina A. S. koji je prevozio turiste od Male do Veike plaže.

Ekipa hitne pomoći stigla je na lice mjesta vrlo brzo, doktori su pokušali reanimaciju majke i sina, ali su na kraju mogli samo da konstatuju smrt. Pljevljak na sudu nije sporio odgovornost za tragediju, ali je tvrdio da mu je u trenutku nesreće otkazao skuter.

Vještak je tada negirao da je došlo do greške u upravljaču, već da su nagli manevri uzrok gubitka kontrole nad plovilom i tragedije.

U optužnici se navodilo i da je okrivljeni skuterom upravljao suprotno pravilniku i da se nije kretao sigurnosnom brzinom da bi mogao preduzeti pravilnu i efikasnu radnju koja bi spriječila sudar.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 583285


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja