exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Fos media
Broj pregleda članka: 656

Motiv likvidacije Veska Vukotića: Platio glavom zbog egzekucije Roganovića u Beču i Zvicerove žene?


Motiv likvidacije Veska Vukotića: Platio glavom zbog egzekucije Roganovića u Beču i Zvicerove žene?

Istraga koju je policija povela preksinoć zbog ubistva Veselina Veska Vukotića, oca navodnih vođa „škaljarskog“ klana Jovana i Igora Vukotića, zasad ide u dva pravca, a sumnja se da je on likvidiran iz osvete.

Vukotić je nakon pucnjave prebačen u bolnicu, ali je ubrzo preminuo.

Policija je tek nedavno otkrila da je ubijeni Vukotić bio u kolima sa sinom Jovanom, kada je on, navodno, pucao na Tamaru Zvicer, suprugu Radoja Zvicera, vođe suparničkog „kavačkog klana“.

"Navodno, napad se dogodio u maju 2016. godine, kada je, kako se sumnja, Jovica „audijem“ prepriječio put Tamari Zvicer, koja je bila u kolima s maloljetnom ćerkom, i pucao je na nju. Na svu sreću, meci nisu pogodili ni njen auto, već vozilo koje je bilo parkirano u blizini", kazao je izvor iz istrage i dodao da je krivična prijava zbog ovog incidenta protiv Jovice Vukotića podnijeta u martu ove godine.

Drugi pravac istrage, prema pisanju lista, ide ka osveti zbog ubistva navodnog pripadnika „kavačkog klana“ Vladimira Roganovića u Beču.

"Bezbijednosne službe navode da je Vladimir Roganović bio visokopozicionirani član „kavačkog klana“. On je ubijen desetak dana po izlasku sa robije i to dok se nalazio u Beču. Sumnja se da je njegovo ubistvo izazvalo gnijev kod „kavčana“, koji su odlučili da se „škaljarcima“ osvete na najbrutalniji mogući način - ubistvom oca njihovih vođa", kazao je sagovornik.

On dodaje da je ubica znao Vukotićeve navike i kretanje, kao i da za sobom nije ostavio tragove.

Podsjetimo, Vukotićeve sinove Jovana i Igora bezbijednosne službe označile su kao vođe „škaljarskog klana“. Igor je navodno u bjekstvu, dok se Jovica nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Srbiji, nakon što je prošle godine uhapšen u turskom letovalištu sa falsifikovanim pasošem.

Policija braću Vukotić traži zbog pokušaja ubistva dvojice pripadnika „kavačkog klana“, Miloša Radonjića i Vojina Stupara, a Igora traže i zbog postupka koji se vodi u vezi sa pokušajem likvidacije policijskih funkcionera.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 424482


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja