avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 2057

VATROGASCI i danas ANGAŽOVANI na SPASAVANJU


VATROGASCI i danas ANGAŽOVANI na SPASAVANJU

Kao i prethodnih dana kada su bili angažovani u Matarugama i Bobovu na dopremi hrane i lijekova te transportu bolesnog lica do pljevaljske bolnice, tokom današnjeg dana vatrogasci-spasioci Službe zaštite i spašavanja intervenisali su takođe na seoskom području naše opštine.

Tokom prijepodnevnih sati vatrogasci-spasioci su koristeći motorne sanke izvršili transport bolesnog lica iz Kakmuža, zaseok Orašac do škole u Kruševu gdje je čekala ekipa Hitne službe koja je lice dalje prevezla do bolnice u Pljevljima.

Po okončanju prethodne intervencije, oko 17 časova vatrogasci-spasioci dobili su poziv za pomoć u transportu 17-godišnje djevojke sa simptomima otežanog disanja iz Vlaovića.  Odmah su se a u komunikaciji sa osobljem Hitne službe zaputili do Petpeća. Kako zbog neprohodnosti seoskog puta svojim vozilom dalje nijesu mogli, nastavili su koristeći motorne sanke do 10 kilometara udaljenih Vlaovića gdje su preuzeli djevojku. Bolesna djevojka je potom predate ekipi Hitne službe u Potpeću a zatim prevezena u pljevaljsku bolnicu.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 583274


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja