avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan
Broj pregleda članka: 2903

Blažo dobio posao u Pljevljima


Blažo dobio posao u Pljevljima

Preuzeće "BB solar" iz Podgorice, kao najpovoljniji ponuđač, dobilo je posao nabavke po 100 svjetiljki i stubova za osvjetljenje u glavnoj gradskoj ulici Kralja Petra u Pljevljima. Lokalna Služba za izgradnju i investicije raspisala je javni poziv 29. januara, a 15. marta je donijeta odluka da se kao najpovoljnija ponuda prihvati ona koji je dostavio "BB solar". Posao je bio procijenjen na iznos od 150.000 eura, a "BB solar" je dao ponudu od 140.431 euro. Na opštinski oglas ponude su dostavili "BB solar", "Znak i "Cema" iz Podgorice, kao i nikšićko preduzeće "Ramel". Osnivači preduzeća "BB solar" su Blažo Đukanović, sin predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, i Ivan Burzanović koji je i izvršni direktor.

Rok za izvršenje ugovora je 60 dana za svjetiljke i 75 dana za stuboveod dana zaključivanja ugovora.

Iz opštinske Službe za izgradnju i investicije su poručili da nezadovoljni učesnici u javnom pozivu mogu u roku od deset dana izjaviti žalbu Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javnih nabavki.

- Podnosilac žalbe je dužan da uz žalbu priloži dokaz o uplati naknade za vođenje postupka u iznosu od jedan odsto od procijenjene vrijednosti javne nabavke, a najviše 20.000 eura, na žiro-račun Državne komisije za kontrolu postupaka javnih nabavki, navodi se u obrazloženju odluke, koju je potpisao direktor pomenute službe Nenad Rubežić.

Rasvjeta se postavlja u okviru rekonstrukcije glavne gradske ulice koja je počela prije dvije godine. Radovi se izvode bez projekta čiju je izradu finansirala Direkcija za javne radove Crne Gore. Kako se pos lovi rade bez projektne dokumentacije.teško je reći koliko će koštati. U decembru prošle godine predsjednik pljevaljske opštine Mirko Đačić kazao je da će rekonstrukcija dijela ulice, od sjedišta lokalne uprave do restorana "Zelengora, koštati preko milion eura.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 583299


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja