avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 2167

Juče goreli pomoćni objekti a na desetine u zadnjem momentu spašeno


Juče goreli pomoćni objekti a na desetine u zadnjem momentu spašeno

Tokom jučerašnjeg dana pripadnici Službe zaštite i spašavanja imali su osam intervencija. Reklo bi se manje posla u odnosu na prethodne dana kada su u subotu imali 12 intervencija, nedelju 20 i ponedeljak 12 intervencija. Juče su gašeni požari u Selcu, Kotlajićima, Premćanama, Bukovici, Židovićima, Rabitlju, Kruševu i Jugoštici. Izuzimajući Rabitlje i Jugošticu radilo se o požarima koji su poprilično udaljeni od gradskog jezgra.

U Selcu je izgorela štala vl. Milutina Vojinovića ali je po dolasku vatrogasaca-spasliaca na lice mjesta spašeno više kuća i pomoćnih objekata.

U Rabitlju je izgorio pomoćni objekat - sjenik a u čijoj su se neposrednoj blizini nalazili kuća i drugi pomoćni objekti porodice Knežević koji su spašeni.

Najviše štete pričinjeno je vlasnicima Slavku i Branku Stevanoviću u Bukovici - zaseok Kržava udaljenom od Pljevalja 65 kilometara dje su izgorela štala, pomoćni objekat i dva stoga sijena dok su drugi pomoćni objekti i sijena spašeni u zadnjem momentu.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 583268


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja