exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Kolektiv
Broj pregleda članka: 1720

Krivične prijave za SEDAM lica ZBOG LAŽNIH LIKVIDACIJA preduzeća


Krivične prijave za SEDAM lica ZBOG LAŽNIH LIKVIDACIJA preduzeća

Policija je u okviru operativnog plana „Evazija”, nadležnom državnom tužiocu podnijela krivične prijave protiv sedam osoba osumnjičenih za navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Naime, policija je,  sprovodeći navedene aktivnosti u dijelu koji se odnosi na nezakonitosti pravnih i fizičkih lica u postupku skraćenog postupka dobrovoljnih likvidacija privrednih društava, podnijela prijave protiv V.L. iz Pljevalja osnivača firme „AS 2004“, D.C. iz Pljevalja osnivača firme „Castello“, D.Š. iz Pljevalja osnivača firme „Ekopak.com“, A.M. iz Pljevalja osnivača firme „Mahic-in-ir“, M.G. iz Pljevalja osnivača firme „Zenica“, A.V. iz Žabljaka osnivač firme „DS Net“i G.Đ. iz Berana vlasnica i izvršna direktorica u pravnom licu „Evro Tours“, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili sedam krivičnih djela navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

 Oni su, kako se sumnja, ova krivična djela počinili tako što su u svojstvima osnivača i izvršnih  direktora  privrednih  društava, naveli notare da ovjere izjave  u kojima  je navedeno da su izmirene sve obaveze koje je su ta privredna društva imala prema povjeriocima, zaposlenima i Poreskoj upravi, a zatim su takve izjavu sa neistinitim sadržajem upotrijebili prilikom podnošenja zahtjeva Poreskoj upravi za pokretanje postupka dobrovoljne likvidacije  privrednih  društava čiji su osnivači i izvršni direktori, pri čemu je pričinjena ukupna šteta prema Budžetu u iznosu od 78.351 eura.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 427978


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja