avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: kodex.me
Broj pregleda članka: 2511

Pljevljak i Prijepoljac krenuli pješke na Svetu Goru


Pljevljak i Prijepoljac krenuli pješke na Svetu Goru

Čedo Đačić – Majka sa Jamajke, poznati pljevaljski kantautor bivši učesnik rijalitija “Farma” zajedno sa prijateljom Aleksandrom Babićem iz Prijepolja upustio se jutros u veoma ambicioznu avanturu – na put od Beograda pješke do Grčke!

Sa rancima teškim preko 20 kilograma i vrećama za spavanje na leđima od Hrama Svetog Save na Vračaru zaputili su se u Solun kako bi obišli staro vojničko groblje “Zejtinlik” i poklonili se palim srpskim borcima.

Ali to, kažu Čeda i njegov prijatelj rukometaš, neće biti njihova krajnja odrednica, jer posle toga planiraju da odu na hodočašće u Svetu Goru.

"Nije mi prvi put da pješke prelazim duge relacije. Prije dest godina sam iz Pljevalja pješke došao u Beograd kako bih obišao grob patrijarha Pavla. U Solunu ćemo zapaliti svijeće našim slavnim đedovima, a u Hilandaru se pomoliti za zdravlje i sreću napaćenog srpskog naroda. Bog će nam dati snagu da izdržimo ovaj dugi put i sva iskušenja sa kojima ćemo se sresti" priča Čeda, prenosi Alo.rs.

Njegov prijatelj navodi da ih je na daleki put ispratila jedna divna Beograđanka.

"Strosjedilac gospođa Zagorac, uz božiju pomoć krenuli smo jutros oko 8 časova ispred Hrama. Ja u Hilandaru želim da se zahvalim bogu na divnoj porodici koju imam", kazao je.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 586712


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja