exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 2015

Saopštenje OO DPS Pljevlja: 116 članova Odbora je odbilo ličnu inicijativu pojedinca


Saopštenje OO DPS Pljevlja: 116 članova Odbora je odbilo ličnu inicijativu pojedinca

Stalni pokušaji pojedinih medija da nanesu političku štetu Demokratskoj partiji socijalista unaprijed su osuđeni na propast, pa je tako i sa današnjim pokušajem „Vijesti“ i „Dana“ da  spinovanjem „afere“ u pljevaljskom odboru naše partije.

Veoma tendenciozno, ovi mediji su „zaboravili“ da pomenu da je Opštinski odbor DPS Pljevlja već iznio veoma jasan stav o inicijativi jednog člana Opštinskog odbora, koju su pokušali da podignu na neuporedivo viši nivo od onog koji joj realno pripada. Naime, o onome što je jedan član predložio, svi prisutni članovi Opštinskog odbora su glasali protiv i time iskazali snažno partijsko jedinstvo i još snažnije protivljenje ugrožavanju interesa partije zbog ličnih interesa. 

Predsjednik Opštine Pljevlja Mirko Đačić ima nepodijeljenu podršku OO DPS Pljevlja za nastavak uspješne realizacije našeg izbornog programa. Rezultati, kvalitetan partijski rad, svakodnevna komunikacija sa građanima, rast njihovog povjerenja, povećanje broja članova i sve aktivnosti koje sprovodimo u Pljevljima, garantuju da je pred nama čitav niz novih izbornih pobjeda u 2018. godini. U tome nas neće omesti ni stalne medijske spekulacije onih koji više i ne skrivaju svoje političke favorite, ni pojedinci koji svoje lične ambicije žele da ostvare na štetu Partije. 

Opštinski Odbor  DPS Pljevlja
komentari:

 • Prikazuju se Facebook komentari


 • Prikazuju se PV Informer komentari

  pv informer korisnik
  Haris |
  27.12.17 u 21:04h
  IMG_8791.JPG
  Ovako glasi Inicijativa
  Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
  da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 436208


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja