exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 310

TVOJ ČEP - MOJ OSMIJEH u OŠ "Boško Buha"


TVOJ ČEP - MOJ OSMIJEH u OŠ "Boško Buha"

Dvorište OŠ "Boško Buha" juče je ukrasilo veliki broj djece koja su vrijedno sklapala mozaik od prikupljenih plastičnih čepova u okviru akcije TVOJ ČEP- MOJ OSMIJEH, koju je pokrenula škola. Osim što je ekološka i uči reciklaži i zaštiti životne sredine, akcija je i humanitarna, jer sva prikupljena sredstva od čepova namjenjena su djeci sa smetnjama i teškoćama u razvoju. Škola je uspijela uspostaviti saradnju sa Inter Trejd Reciklažom iz Podgorice koja se bavi otkupom i preradom plastike. Na taj način, sva sredstva od čepova biće uručena nekom djetetu sa smetnjama u razvoju ili ustanovi koja se bavi djecom sa smetnjama u razvoju iz Pljevalja.

Iz škole veliku zahvalnost duguu svima koji su ih podržali i priključili se akciji: JPU " Eko Bajka", Centar za dnevni boravak Pljevlja, NVU" Zračak Nade", Klub džematlija " Taslidža", Dom za stara lica, OŠ" Salko Aljković", Volonterski klub iz Gimnazije kao i brojni pojedinci. Zajedno, na poslednjem brojanju skupljeno je oko 75.000 čepova. Još jednom se pokazalo da su Pljevlja inkluzivni grad i društvo koje podržava različitost i humanost. Akcija se nastavlja i dalje. Iz škole pozivaju i ostale škole kao i institucije da se priključe akciji i daju svoj doprinos, darujući čep za osmijeh nekom našem malom sugrađaninu.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 424499


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja