exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 544

U gimnaziji "Tanasije Pejatović" održano debatno takmičenje


U gimnaziji "Tanasije Pejatović" održano debatno takmičenje

U organizaciji Američkog ugla i kancelarije za mlade i prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti opštine Pljevlja, a povodom mjeseca posvećenog ženama, juče je u prostorijama svečane sale gimnazije „Tanasije Pejatović“ održano debatno takmičenje.

Ovogodišnje takmičenje okupilo je četiri tima, sastavljena od učenika gimnazije, koji su debatovali po „World school“ formatu, koji je jedan od standardnih formata za srednjoškolce a pritom je i najinteresantniji.

Teme na koje su srednjoškolci debatovali su: „Ovaj dom smatra da je bolje biti bogat a nepošten nego siromašan a pošten“ i “Ovaj dom smatra da mladi treba da idu iz Pljevalja“.

Finalna impromtu tema glasila je - „Ovaj dom smatra da su žene ravnopravne sa muškarcima“.

Stručni žiri u sastavu gospođa Slađana Škrivan profesorica crnogorskog, srpskog, bosanskog i hrvatskog jezika i književnosti, gospođa Adela Drkić - profesorica francuskog i latinskog jezika i Emir Pilav - savjetnik za mlade i obrazovanje u opštini Pljevlja, su nakon uzbudljive finalne debate , proglasili prvoplasirani i drugoplasirani tim.

Prvo mjesto na ovogodišnjem debatnom takmičenju zauzeo je tim u sastavu: Vasilija Tabaš,Andrea Gačević i Dina Bulut.

Drugo mjesto osvojio je tim u sastavu: Pavle Džuverović, Aleksandar Kartal i Milica Kovačević

Takmičenje je prošlo u najboljem redu gdje su učenici pokazali volju i spremnost da se debatom bave i u narednom periodu. Trudićemo se da u budućnosti bude što više ovakvih takmičenja gdje ćemo pokušati da uključimo i ostale škole u našem gradu.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 426793


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja