exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal tvpljevlja.me
Broj pregleda članka: 380

NVU Zračak Nade: “Obuka za primjenu asistivne tehnologije – potpomognute komunikacije u radu sa djecom sa smetnjama u razvoju”


NVU Zračak Nade: “Obuka za primjenu asistivne tehnologije – potpomognute komunikacije u radu sa djecom sa smetnjama u razvoju”

Od decembra NVU Zračak Nade počeo je sa realizacijom projekta “Za život u zajednici bez diskriminacije”. U sklopu ovog projekta organizovana je dvodnevna obuka pod nazivom “Obuka za primjenu asistivne tehnologije - potpomognute komunikacije u radu sa djecom sa smetnjama u razvoju”.

Namjenjena je predstavnicima pravosuđa, zdravstva, obrazovanja, socijalne zaštite, MUP-a, medija i NVO sektora, a predavači su Svetlana Dujović i Žana Despotović.

Obuka je akreditovana kod Zavoda za socijalnu i dječiju zaštitu, što znači da će svi učesnici dobiti sertifikate i bodove koji sui m potrebni za licencu. Ovaj projekat finasijski je podržalo Ministarstvo za ljudska i manjinska prava.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 463390


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja