avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 2645

Novi obrt oko izbora predsjednika opštine Pljevlja?


Novi obrt oko izbora predsjednika opštine Pljevlja?

Kako su ranije prenijeli pojedini crnogorski mediji na nedavnoj sjednici Opštinskog odbora pljevaljskog DPS-a donijeta je odluka da novi predsjednik pljevaljske opštine bude aktuelni predsjednik opštinskog odbora ove partije Vlade Milinković. Izvršni odbor pljevaljskog OO DPS-a utvrdio je deset kandidata za novog predsjednika opštinskog odbora. Među kandidatima su se našli pored Milinkovića, Filip VukovićDanijel ŽivkovićIgor GolubovićDragiša SokićHaris AlavaćZoran Gospić i drugi.

Potom je uslijedila sjednica opštinskog odbora, gdje su, prema nekim informacijama, kandidaturu povukli Dragiša Sokić, kao i još neki predloženih kandidata. Da bi se izbjeglo trvenje među predloženim kandidatima, kao i među sukobljenim stranama unutar DPS-a, uslijedio je predlog jednog od najstarijih članova pljevaljskog DPS-a Đorđija Džuverovića, da kandidat za predsjednika opštine bude Vlade Milinković. Većina članova opštinskog odbora je prihvatila takav predlog, pa će Vlade Milinković biti jedini kandidat za predsjednika opštine.

Prema pravilima funkcionisanja DPS-a, predlog opštinskog odbora iz Pljevalja ide na potvrdu i partijskoj centrali u Podgorici, koja uskraćuje ili potvrđuje podršku predloženom kandidatu. 

Da li je kao i mnogo puta ranije opet odlučila partijska centrala u Podgorici, ali kako nezvanično saznaju "Vijesti", Igor Golubović  je kandidat  DPS-a za predsjednika Opštine Pljevlja. To je na sinoćnoj sjednici odlučilo predsjedništvo Demokratske partije socijalista.

Golubović koji je po struci mašinski inžinjer za predsjednika Opštine biće izabran na sjednici zakazanoj za 14 jun.

Mjesto predsjednika Opštine ostalo je upražnjeno nakon što je 17. maja gradonačelnik Pljevalja Mirko Đačić podnio ostavku, ne navodeći razloge zbog čega je to uradio. Igor Golubović  je rođen 1972. godine u Pljevljima. Mašinski fakultet završio u Podgorici. Trenutno radi u Rudniku uglja na poslovima direktora Sektora za stratetško upravljanje i poslovnu transformaciju. Prije toga radio je u EPCG AD i CEDIS DOO na rukovodećim poslovima na distribuciji električne energije.Golubović je od 2006. do 2010. godine obavljao funkciju glavnog menadžera u lokalnoj upravi, a nakon toga bio je angažovan u obavljanju poslova u Ministarstvu poljoprivrede.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 534771


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja