exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan
Broj pregleda članka: 1115

Kamen temeljac zarastao u korov


Kamen temeljac zarastao u korov

GRADNJA STANOVA ZA PENZIONERE OBEĆANA U SEPTEMBRU PROŠLE GODINE ALI JOŠ NE POČINJE

Kamen temeljac za izgradnju penzionerskih stanova postavljen 16. septembra prošle godine, gradnja stanova još uvjek nije počela. Prema tadašnjem planu trebalo je izgraditi zgradu sa 38 stanova, od kojih bi dvadeset stanova bilo opredijeljeno za penzionere. Cijena metra kvadratnog stambenog prostora trebala je da košta 375 eura.

- Došlo je lijepo vrijeme ali izvođača radova na terenu nema. Nama ne preostaje ništa drugo nego da istovremeno jednim istim aktom Opštine i Udruženja penzionera zvanično opomenemo Fond za solidarnu stambenu izgradnju i da taj isti dopis uputimo Fondu penzisko invalidskog osiguranja kako bi na taj način postakli izvođača radova da što prije uđe u posao - rekao je predsjednik Opštine Pljevlja Mirko Đačić obraćajući se pljevaljskim penzionerima na godišnjoj skupštine Udruženja penzionera.

Đačić je u septembru prošle godine prisustvovao polaganju kamena temeljca za izgradnju pomenute zgrade, jer je lokalna uprava odobrila besplatan plac za gradnju. Prema tadašnjim tvrdnjama Vlada Crne Gore je za izgradnju dala 300 hiljada eura. U čitavoj priči, pored činjenice da gradnja nije počela i da niko ne zna kada će početi, zanimljivo je da će penzioneri koji nemaju stan, a njih je oko 100 u Pljevljima, plaćati kvadrat stambenog prostora 375 eura, a kvadrat kuće u Pljevljima se prodaje 300 eura.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 424538


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja