avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan
Broj pregleda članka: 1344

U centru grada zjapi provalija


U centru grada zjapi provalija

IZ MREŽE NVO SJEVERA UPOZORAVAJU NA OPASNOST KOJA PRIJETI GRAĐANIMA NA TRGU ĐORĐIJA PERUNIČIĆA U PLJEVLJIMA

Iz Mreže nevladinih organizacija sjevera upozorili su na opasnost po bezbjednost građana na Trgu Đorđija Peruničića gdje su se nekad nalazili poslovni prostori,navodeći da zaštitna ograda nije postavljena na propisan način. Navode da je u centru grada rušenjem deset poslovnih prostora iskopana rupa koja nije adekvatno ograđena, jer je postojeća zaštitna ograda već pala.

- Ko bi odgovarao ako bi neko dijete palo sa zida čija je visina oko tri metra? A taj zid se ne nalazi negdje daleko van grada, već u samom centru u šetačkoj zoni. Opštinske vlasti su porušile objekte, bez projekta šta će se na toj lokaciji graditi, a sada nijesu u stanju da postave kvalitetnu zaštitnu ogradu, navode u saopštenju i pozivaju predstavnike lokalne uprave da što prije reaguju.

Iz Mreže NVO sjevera ističu da nema vremena za čekanje, jer nesreća može da se desi svakog trenutka.

- Imali smo situaciju da su šahte bile otvorene tokom čitave zime, ali sadašnji problem je mnogo veći, a niko ne reaguje kao da se ništa ne dešava, navodi se u saopštenju.

Deset poslovnih prostora koji su se nalazili na Trgu Đorđija Peruničića porušeno je u martu. Radovi na rekonstrukciji trga nijesu počeli, jer u opštinskoj kasi nema para za taj dio posla.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 548470


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja