exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 665

Nastavljeni radovi u glavnoj pljevaljskoj ulici


Nastavljeni radovi u glavnoj pljevaljskoj ulici

Za dane vikenda nastavljeni su radovi na adaptaciji i uređenju glavne ulice, kao i radovi na rušenju i adaptaciji Trga Đorđija Peruničića. O pomenutim radovima, direktor Direkcije za izgradnju i investicije Nenad Rubežić je saopštio informaciju, da je tender za nabavku rasvete uspješno završen i da je rok za isporuku svjetiljki 60 dana.

Foto : rtv Pljevlja

Izvršeni su radovi na mjerenju stišljivosti tla i sa rezultatima su veoma zadovoljni. Ovih dana su nastavljeni radovi i oko trga Đorđa Peruničića.

Budžetom je za ovu godinu planirano da se završe radovi koji su planirani iz opštinskog budžeta s tim što u narednom periodu se radi na nabavci granita. Od opštinskih sredstava potrebno je uložiti do 600 hiljada eura u nastavak radova.

Foto : rtv Pljevlja

Što se tiče rokova, oni bi trebali biti završeni do septembra 2019. godine. Čim se steknu vremenski uslovi planira se asfaltiranje da bi se smanjila prašina i obezbjedilo nesmetano kretanje građana u užem dijelu grada gdje se izvode radovi.

Foto : rtv Pljevlja
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 465174


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja