avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 609

Opština će pomoći Rudaru


Opština će pomoći Rudaru

Rudar je angažovanjem Nenada Vukčevića riješio pitanje trenera. Sada slijedi rješavanje ostalih pitanja, a posebno stabilizacija i rješavanje finansijskih problema.

“Nakon dogovora sa Vukčevićem obavio sam razgovor sa predsjednikom opštine Pljevlja Mirkom Đačićem koji je obećao značajnu pomoć ovom klubu. Naišli smo na veliko razumijevanje prvog čovjeka grada, koji nijednog trenutka nije nije doveo u pitanje pomoć Rudaru. Pokazao je veliko razumijevanje, ali i pomoć pri pronalasku generalnog sponzora kluba, i mi smo mu na tome zahvalni”, istakao je predsjednik Rudara Muhamed Gerina.

Pljevljaci su u ovom prelaznom roku ostali bez čak 12 igrača otišli su: Zoran Aković, Armin Bošnjak, Vuk Radović, Velizar Janketić, Nemanja Sekulić, Edvin Kuč, Ivan Pejaković, Periša Pešukić, Patrik Felipe, Radomir Đalović, Aleksandar Macanović i Milivoje Mrdak, pa je jasno da će Pljevljaci morati da se baziraju na mlađe igrače.

“Nenad Vukčević je mlad stručnjak, koji dosta zna o fudbalu, a poznat je po afirmaciji mladih igrača koji danas grade zavidne karijere. S naše strane ima potpuno odriješene ruke u svom radu, informisan je o trenutnoj situaciji u klubu, a na nama je da mu, u okviru sadašnjih mogućnosti, stvorimo što bolje uslove rada i dovedemo pojačanja po želji”, trenera kazao je Gerina.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 583269


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja