avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Svijet

PV Informer | objavljeno: | izvor: Fos media
Broj pregleda članka: 3125

Šarić hitno prebačen u bolnicu, mjere obezbjeđenja na visokom nivou


Šarić hitno prebačen u bolnicu, mjere obezbjeđenja na visokom nivou

Darko Šarić, koji je nepravosnažno osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina, hitno je u ponedjeljak prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" zbog srčanih tegoba.

Uz velike mjere obezbjeđenja, Šarić je dva dana zadržan na klinici, gdje je detaljno pregledan, prenosi Kurir.

On se nadležnima u pritvorskoj jedinici u Specijalnom sudu, u kojoj boravi od marta 2014, požalio na jake bolove u predjelu grudi koji nisu prestajali. S obzirom na to da detaljni pregledi nisu mogli da budu obavljeni u zatvorskoj bolnici, on je hitno prebačen na kliniku na Dedinju'', kaže izvor Kurira.

Izvođenje Šarića iz pritvora, kao i njegov boravak na klinici, u svakom trenutku pratili stražari, ali i specijalci naoružani dugim cevima. Prema riječima sagovornika Kurira, strogo se vodilo računa da on ne dođe u kontakt sa drugim bolesnicima, ali i da u pregledima učestvuje minimalan broj zaposlenih.

''U Institut je doveden u ponedjeljak, a u srijedu je vraćen u pritvor, odnosno u zgradu Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici. Bio je smješten u apartmanu, u kom nije imao cimera, jer je procjena nadležnih bila da će na taj način biti najbolje izolovan. Dva dana i dvije noći neprekidno su ga čuvali stražari i policija, nisu se ni na trenutak odvajali od njega. Tokom noći, dežurali su ispred njegovih vrata, ali ne samo tu - jake policijske snage u uniformama, ali i civilu, sve vrijeme njegovog boravka u bolnici bile su prisutne na cijelom Institutu "Dedinje", dodaje sagovornik Kurira.

Darku Šariću, koji je podvrgnut detaljnim pregledima, kako navodi izvor, prema procjeni lekara, život nije ugrožen i on je vraćen u pritvor.

''Podvrgnut je detaljnim pregledima, snimani su mi i krvni sudovi na srcu. Procjena ljekara, koji su profesionalno uradili sve preglede, jeste da za sada nema smetnji da on bude vraćen u pritvor'', dodaje izvor upućen u prvo izvođenje Šarića.

Darko Šarić je u decembru prošle godine osuđen na 15 godina zatvora zbog optužbi da je organizovao kriminalnu grupu koja je tokom 2008. i 2009. pokušala da prošvercuje 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

U pritvoru je od 18. marta 2014, kada se dobrovoljno, sa nepoznate lokacije, predao srpskom pravosuđu.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 583290


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja