avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Svijet

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 677

Skrivajući se u cistijerni dvojica migranata preminula, ostali kritično


Skrivajući se u cistijerni dvojica migranata preminula, ostali kritično

Dva od četiri migranta koji su prekjuče pronađeni u cistijerni u Futogu preminula su u Kliničkom centru Vojvodine. Pretpostavlja se da su mladići starosti između 20 i 30 godina stigli iz Avganistana.

”U ranim jutarnjim satima u utorak u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine jedna od četiri muške osobe koje su juče primljene sa znakovima toplotnog udara i hipoksije preminula je nakon sprovedenih intenzivnih mera reanimacije i liječenja’’, izjavio je portparol KCV Siniša Knežević. U srijedu, preminuo je još jedan mladić iz cistijerne.

Ljekari kažu da je nezahvalno prognozirati da li će se ostala tri migranta izvući nakon užasa koji su doživjeli u cistjerni.

Radnici perionice u Futogu u Ulici Željeznička našli su migrante u besvjesnom stanju u ponedjeljak kada su krenuli da peru cistjernu slovenačkih tablica.

Iz novosadske policije kažu da je nije utvrđeno nikakvo krivično djelo u ovom nesrećnom slučaju. Izveštaj će uskoro predati tužilaštvu.

”Pretpostavlja se da su bar dvojica iz Avganistana.. S obzirom na njihovo stanje prikupljanje informacija ide malo sporije, Utvrđeno je da krivičnog djela nema i da vozač definitivno nema veze sa migrantima”, rekli su nezvanično iz novosadske policije.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 548385


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja