exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
biznis

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 110

Crna Gora upravlja fiksalnim rizicima za izgradnju puta Bar-Boljari


Crna Gora upravlja fiksalnim rizicima za izgradnju puta Bar-Boljari

Državna Sekretarka Angelina Živković sastala se sa analitičarima kreditne rejting agencije Moody’s, navodeći da Crna Gora posvećeno radi na unapređenju saobraćajne infrastrukture, posebno na putu Bar-Boljari.

 

Analitičare su zanimali i planovi za realizaciju ostalih dionica autoputa Bar-Boljari, na šta je Živković istakla da Vlada i Ministarstvo saobraćaja i pomorstva posvećeno rade na stvaranju preduslova za nastavak izgradnje autoputa.

 

Kako je istakla, svjesni su fiskalnih rizika koje prate realizaciju kapitalnih projekata kakvi su oni koji su u nadležnosti Ministarstva saobraćaja i pomorstva, ali se oni kontinuraino prate i njima se upravlja.

“Izvjesno je da pomenuta dionica neće biti završena u prvobitno ugovorenom roku, u maju 2019. godine, već da se očekuje da ona bude završena u drugoj polovini 2020. godine. Ovakvi projekti su neophodni da bi se podstakao privredni razvoj i omogućilo bolje iskorištavanje brojnih privrednih potencijala koji u ovom trenutku još uvijek nisu adekvatno iskorišteni, jer se u prethodnom periodu neadekvatno stanje saobraćajne infrastrukture postavljalo kao usko grlo daljeg razvoja.”, istakla je Živković.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 428006


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja