exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
biznis

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal Mina business
Broj pregleda članka: 425

Povećati minimalnu zaradu 15 odsto


Povećati minimalnu zaradu 15 odsto

Vlada je ovlastila svoje članove u Socijalnom savjetu da predlože povećanje minimalne zarade od 15 odsto, odnosno na oko 222 EUR.

Premijer Duško Marković je kazao da ta odluka ima za cilj unaprjeđenje životnog standarda građana sa najnižim primanjima, kao i smanjenje poreskih opterećenja koja će relaksirati poslodavce.

“Odluku smo u mogućnosti da donesemo zahvaljujući ohrabrujućim rezultatima ostvarenim dosljednjim sprovođenjem ekonomske politike u prethodnom periodu”, naveo je Marković na Vladinom Twitter profilu.

Prema njegovim riječima, Vlada će, kao i do sada, sve aktivnosti sprovoditi u stalnoj komunikaciji sa zainteresovanim stranama, socijalnim partnerima, preduzetnicima, predstavnicima struke, nauke i civilnog sektora.

“Nedavno objavljeni rezultati za četvrti kvartal prošle godine i trendovi koje bilježimo u prvom tromjesečju dodatno su ojačali utemeljenje ove odluke. Ovakvi rezultati jasno pokazuju da Vladine mjere ekonomske politike daju rezultate”, naveo je Marković.

Zbog toga će, kao je najavio, Vlada nastaviti dalje odlučno sprovođenje svih planiranih mjera sa ciljem ostvarivanja ključnih prioriteta – daljeg ekonomskog rasta i razvoja, unaprjeđenja životnog standarda građana i poslovnog ambijenta, kao i otvaranja novih radnih mjesta.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 427957


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja