exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
biznis

PV Informer | objavljeno: | izvor: Portal RTCG
Broj pregleda članka: 131

Sezonski angažovano 3,5 hiljada nezaposlenih


Sezonski angažovano 3,5 hiljada nezaposlenih

Od početka godine više od 3,5 hiljada nezaposelnih sa evidencije Zavoda za zapošljavanje (ZZZCG) zaposleno je na sezonskim polovima. To je za Dnevnik, kazao direktor Zavoda za zapošljavanje, Suljo Mustafić navodeći da je toj statistici snažan doprinos dala nacionalna kampanja "Zaposlimo domaće-Da Crna Gora radi". Mustafić očekije da će na sezonskim poslovima sa Zavoda ove godine biti angažovano 11 hiljada radnika.

"Trenutno imamo angažovanih oko 3,6 hiljada lica sa naše evidencije, domaćih radnika u sezonskom zapošljavanju na primorju što je značajan podatak ako ga uporedimo sa prošlom godinom da je u ovo vrijeme bilo oko 1,8 hiljada, znači nekih dvostruko više ih ima ove godine. Ono što je naš cilj i namjera da kroz kampanju 'Zaposlimo domaće da Crna Gora radi' jeste upravo to da se obezbijedi i što veći broj kvalitetne radne snage", kazao je Mustafić.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 427155


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja