exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
drustvo

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal Standard
Broj pregleda članka: 221

Propao tender od 700.000, djeca bez vakcina


Propao tender od 700.000, djeca bez vakcina

Javna zdravstvena ustanova Montefarm poništila je tender za nabavku više vrsta vakcina za djecu i odrasle za 2019. i 2020. godinu, čija je vrijednost oko 700.000 eura, što može da izazove nestašice tih medikamenata i odlaganje isporuke zdravstvenim ustanovama do dva mjeseca.

Komisija za vrednovanje ponuda Montefarma obustavila je postupak javne nabavke za vakcinu protiv hepatitisa B za djecu, čija nabavka košta 488.000 eura, vakcina protiv pneumokoka polisaharidna PPSV23 za upotrebu kod djece starije od pet godina, adolescenata i odraslih, vrijednosti 3.318 eura, vakcina protiv hepatitisa B za djecu, vakcina protiv hepatitisa A i B za odrasle, čija je vrijednost 37.000 eura, kao i za antirabični hiperimuni gamaglobulin čija će nabavka koštati 259.250 eura.

Kako se navodi u odluci Komisije, postupak je obustavljen jer neke ponude nijesu dostavljene, a neke su bile neispravne.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 465086


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja