avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 496

Begović: Marović ima suicidne misli, možda zbog toga ne bude izručen


Begović: Marović ima suicidne misli, možda zbog toga ne bude izručen

Nakon što je crnogorsko Ministarstvo pravde uputilo zahtjev za izručenje Svetozara Marovićanjegov branjenik, Zdravko Begović smatra da treba sačekati da li će organi Srbije postupiti po zahtjevu kolega iz Crne Gore. Kao razlog da, eventualno, neće, Begović navodi loše zdravstveno stanje svog branjenika.

“Znam da je Svetozar Marović ozbiljno bolestan. On ima vrstu depresije generisanu suicidnim idejama, gotovo svakodnevno posjećuje specijalizovanu ustanovu i prima terapiju i daje mi mogućnost da je upravo to razlog zbog kojeg do sada Svetozar Marović nije od strane organa Srbije lišen slobode. Da li činjenica što Svetozar Marović nekada bio predsjednik zajedničke države ima uticaja, neka ostane dilema”, kazao je Begović.

Ukoliko Marović bude izručen Crnoj Gori on će, kaže Begović, iskoristiti sve zakonske mogućnosti koje mu daju za pravo da prekine izdržavanje zatvorske kazne.

Zatvor čeka i njegovog sina Miloša, jer je Ministarstvo pravde, kolegama iz Srbije proslijedilo zamolnicu Osnovnog suda u Kotoru kojom se traži da mlađi Marović, zatvorsku kaznu od godinu, izvrši u Srbiji, čiji je državljanin.

“Srbija nije u obavezi da izruči svog državljanina za kaznu zatvora koja je ispod dvije godine, kako je on osuđen na godinu dana, oni zadržavaju pravo da ga ne izruče Crnoj Gori, s tim sto je obavezi da tu kaznu izdržava u Srbiji”, kazao je Begović.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 534781


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja