exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 421

Održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Pljevlja


Održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Pljevlja

Juče su u Pljevljima  održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista na kojima je prezentovana Odluka Glavnog odbora DPS Crne Gore o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama.

Sjednicama su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva i izvršnog odbora dr Ilija Ašanin i Dijana Gomilanović.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Pljevlja Vlade Milinkovic upoznao je prisutne sa Planom aktivnosti u susret predstojećoj Izbornoj konferenciji. Nakon konstruktivnih izlaganja članovi Opštinskog odbora jednoglasno su donijeli odluku da se Izborna konferencija u našem gradu održi 22. juna 2019. godine

U sklopu redovnih aktivnosti a u skladu sa Stautom, u narednom periodu održaće se sjednice svih mjesnih organizacija, na kojima će se predlagati predstavnici za Opstinsku izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog odbora.

Članovi Opštinskog odbora DPS-a Pljevlja iskoristili su priliku da daju bezrezervnu podršku planiranim aktivnostima u cilju dodatnog osnaživanja naše Partije na svim nivoima. Posebna podrška je data svim onim državotvornim subjektima koji grade mir, stabilnost i evroatlansku budućnost naše države Crne Gore.

Opštinski odbor DPS-a Pljevlja
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 465146


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja