exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan
Broj pregleda članka: 541

Ugalj na odloženo za penzionere


Ugalj na odloženo za penzionere

Pljevaljski penzioneri će od danas moći da uzimaju ugalj na odloženo plaćanje u Rudniku uglja. Prethodnih dana je potvrđeno iz Fonda PIO i Saveza penzionera da je takva mogućnost data penzionerima i da je ugovor potpisan. Juče je i u Rudniku uglja potvrđeno da su predstavnici tog preduzeća stavili potpis na trojni sporazum i da penzioneri neće morati da čekaju 1. jun kako bi kupili ugalj na odloženo plaćanje.

Izvršni direktor Rudnika uglja Slavoljub Popadićpotvrdio nam je juče da su potpisali ugovor.

- Ugovor je potpisan i već od sjutra će penzioneri, po već utvrđenim pravilima, moći da uzimaju ugalj na odloženo plaćanje, kazao je Popadić.

Prema podacima iz Udruženja penzionera, mnogim njihovim članovima je već nestalo ogreva. Posebno je teško onima koji primaju najnižu penziju od 125 eura, koliko u Pljevljima prima 591 penzioner.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 426799


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja