exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 428

Održana sjednica Savjeta RTV PLJEVLJA


Održana sjednica Savjeta RTV PLJEVLJA

U Pljevljima je 8. novembra 2018. godine održana 30 sjednica Savjeta RTV Pljevlja. Članovi Savjeta su obišli radove u novim prostorijama koje su predviđene za rad ove lokalne medijske kuće. Konstatovali su da radovi na adaptaciji novih prostorija u Akademskom centru teku dobrom dinamikom uz neka mala kašnjenja. U okviru sjednice posebna pažnja je izdvojena na način organizacije rada redakcije u budućem periodu kroz organizovanje svakodnevnih sjednica redakcije i urednika programa radi analiziranja objavljenih programa i planiranja novih, a sve u cilju povećanja kvaliteta emitovanih programa.

Foto: RTV Pljevlja

O planovima koji će doprinijeti kvalitetnijem radu RTV Pljevlja govorio je predsjednik Savjeta g-din Milorad Joknić koji je pored Pravilnika o budućoj organizaciji rada istakao i potrebu o stručnom edukovanju stručnog kadra u vezi rada na novoj savremenoj opremi koja će biti isporučena RTV Pljevlja uz uvjerenje da će postojeći tehnički kadar brzo ovladati na radu sa novom tehničkom opremom. Što se tiče kadrovski pitanja odlučeno je da na jednoj od narednih sjednica ta tema budu na dnevnom redu Savjeta.

Naredna sjednica će se održati polovinom decembra na kojoj će se između ostalog raspravljati i o finansijskom planu za narednu godinu.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 455846


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja