avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×




pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal tvpljevlja.me
Broj pregleda članka: 350

Dobitnike Diplome “Luča” nagradila i Opština


Dobitnike Diplome “Luča” nagradila i Opština

Danas je potpredsjednik Opštine, Mervan Avdović uručio novčane nagrade dobitnicima Diplome „Luča“. Iznos od po 50 evra primilo je 36 polumaturanata sa područja opštine Pljevlja.

U Sali SO Pljevlja, u utorak, 11. juna upriličena je dodjela novčanih nagrada, od po 50 evra, svim polumaturantima sa područja opštine Pljevlja. V.D. sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti, Emina Salihović je izrazila zadovoljstvo što je ove godine 36 učenika uspjelo da dobije Diplomu „Luča“.

Nagrade je uručio potpredsjednik Opštine Mervan Avdović koji se zahvalio učenicima, njihovim roditeljima, nastavnicima i direktorima škola.

U školskoj 2018/2019. godini, u OŠ „Dušan Ivović“ u Kosanici ukupno su bila 53 đaka, od kojih je šest bilo u devetom razredu. Mali broj učenika je možda jedan od razloga što su u ovoj  školi za posljednjih 10 godina bile samo tri „Luče“. Ove godine „Luču“ su dobili Luka Minić i Ivana Gledović.

Diplomu „Luča“ u osnovnoj školi učenici dobijaju za ostvarene sve petice iz svih predmeta na kraju školske godine za svih devet godina školovanja.




komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete




sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 586726


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora




Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja