exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 608

NAGRADA za Gradir Montenegro za uspješno poslovanje


NAGRADA za Gradir Montenegro za uspješno poslovanje

Laureati Nagrade Privredne komore Crne Gore za 2018. godinu su Elektroprivreda Crne Gore i Gradir Montenegro za uspješno poslovanje, Glosarij za društvenu odgovornost, Crnogorska komercijalna banka za inovativnost i izvršni direktor Mercator-CG  Ivan Karadžić za unapređenje menadžmenta, odlučio je Odbor za dodjelu godišnjih Nagrada PKCG na današnjoj sjednici.

Kako je saopšteno iz Privredne komore, odluka je donijeta na osnovu uslova konkursa i rezultata kompanija na različitim poljima.

Gradir Montenegro Pljevlja je osnovan 2006. godine privatizacijom Rudnika „Šuplja stijena”.

“Od polovine 2011. rudnik posluje u okviru poljske rudarsko-metalurške kompanije „ZGH”, koja avgusta 2013. postaje i većinski vlasnik. Gradir Montenegro je najbolje rezultate u proizvodnji ostvario u 2018. godini. Koncentrata cinka i olova proizvedeno je 25.762 tona, a ostvarena je maksimalna količina prerade rude na godišnjem nivou, u iznosu od 592.820 tona”, ističu u Privrednoj komori.

Nagrada najstarije poslovne asocijacije je najveće privredno priznanje, ustanovljeno 18. marta 1969. godine, koje je do sada dobilo više od 150 kompanija i 110 pojedinaca, nosilaca razvoja crnogorske ekonomije.

Nagrade će ovogodišnjim dobitnicima uručiti predsjednik Milo Đukanović 19. aprila.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 465087


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja