БОЈОВИЋ: Јасно је да се ради о срамној подметачини и последњим трзајима тајне службе Мила Ђукановића и Душка Марковића

    4 godine pre 664 pregleda Izvor: PV Informer
REDAKCIJA

Позивамо начелника Центра безбједности Пљевља Драгана Славуља да под хитно пронађе и процесуира починиоце синоћњег напада на просторије Исламске заједнице у Пљевљима. У супротном, њега ћемо сматрати директно одговорним за овај догађај. Поставља се питање зашто полиција није обезбиједила заштиту ових објеката ако у Пљевљима стварно постоји опасност од сукоба и инцидената на националној и вјеској основи.

Сада је већ јасно сваком разумном грађанину да се ради о срамној подметачини и последњим трзајима тајне службе Мила Ђукановића и Душка Марковића. Да је у питању организована и вишедневна активност одлазеће агентуре одлазећег режима говори и чињеница да су графити и леци, у којима се пријети и позива на сукобе, написани латиницом. Изгледа да у канцеларији ДПС-а немају инсталирану ћирилицу.

Коалиција За будућност Црне Горе је између осталог и формирана како би се створили услови за помирење икако би се коначно престало са владавином заснованом на подјелама. Пад овог режима је извјестан, док овакви и слични очајнички покушаји дијелова његових служби, да нешто у последњем тренутку промијене, додатно говоре о томе колико ова власт заслужује да буде смијењена.

Владислав Бојовић,

функционер Демократског фронта