Коалиција „За будућност Црне Горе“: Дупли аршини уредништва и Савјета РТПВ

    4 godine pre 433 pregleda Izvor: PV Informer

Јуче, 14. августа, Локални јавни медијски сервис Радио телевизија Пљевља прекршио је све законске, професионалне и етичке норме и стандардне бесплатним емитовањем емисије Актуелно у којој је гост, а заправо домаћин, био министар Предраг Бошковић.

Радио телевизија Пљевља, која грађане Пљеваља годишње кошта 300 хиљада евра, која 10 година својим запосленима не уплаћује порезе и доприносе на зараде, која држави само по том основу дугује преко 700 хиљада евра, која упркос томе константно запошљава нове раднике по налогу ДПС централе и која на платним списковима увијек има и до 10 привремено и повремено запослених, дотакла је својом уређивачком политиком дно, јавно и очигледно се сврставајући на страну власти у кампањи за изборе 30. августа.

Само прије неколико дана менаџмент Радио телевизије Пљевља наплатио је 600 евра Коалицији „За будућност Црне Горе“, за једносатну емисију у којој је учествовао носилац наше листе проф. др Здравко Кривокапић! Објашњење је било да Савјет Радио телевизије Пљевља није дозволио бесплатне термине за учеснике парламентарних избора 30. августа.

Но, већ јуче, бесплатна „редовна“ емисија „Актуелно“, у којој министар „Бијели Орао“ илити министар за малверзације и лажна обећања готово сат времена бестидно и по ко зна који пут обмањује Пљевљаке и прича о изборима!

Ако већ не размишља министар Бошковић, за кога нема и не може бити излазне стратегије 31. августа, јер је међу онима који морају положити рачуне након што буде уништен канцер који је разорио здраво ткиво Црне Горе, чиме се то руководе у Телевизији Пљевља? Која је излазна стратегија менаџмента и како ће за само петнаестак дана својим суграђанима погледати у очи?

Ако мисле да ће их се 31. августа сјетити Предраг Бошковић грдно гријеше.

Биће заузет спасавањем сопствене коже а они остављени сами себи и нумољивом суду јавности која све види.

Коалиција „За будућност Црне Горе“