Лекић – Гаџу: Поднијећеш ми кривичну пријаву НИКАД, или на ћирилици боље речено „на куково љето“

    4 godine pre 3335 pregleda Izvor: PV Informer

Чињеница да сте своје обраћање почели правдањем непознавања свог посла или, што је највјероватније, злоупотребе службеног положаја увредама, најбоље говори о Вама и Вашем IQ.

Колики Вам је IQ господине Гаџо говори и то што Ви још нисте свјесни катастрофалног стања у пљеваљском здравству, коме сте Ви добрим дијелом допринијели за непуну годину и по дана проведену на мјесту директора Опште болнице.

Колики вам је IQ, господине Гаџо, говори и то да Вам је требало, како Ви признајете, годину дана да ми одговорите а ништа не кажете, да не схватате да ја не пљујем по Вама већ Ваша пословна дјела.

Колики Вам је IQ, господине Гаџо, говори и то да сте се на мјесту директора Опште болнице заплели ко пиле у кучине, да се нисте знали у једној памети обути, да сте признали да један стоматолог који није дана провео у пљеваљском здравству боље обавља посао.

Господине Гаџо,  Ви у Вашој писанији неуспјешно покушавате да збуните пљеваљску јавност неким немуштим причама о завојима и гипсу.

  1. Што се тиче случаја Божидара Чабаркапе истина је да је критичне ноћи  дежурни љекар на хируршком одјељењу била др Весна Џуверовић. Она је Вас упознала о  инцидентној ситуацији и Ви сте били дужни да урадите преглед пацијента од главе до пете када сте из анамнезе сазнали да је пацијент нападнут и испребијан палицама и да је у пратњи полиције, што зна и сваки нормалан човјек који не мора бити познавалац медицинских наука. Шта више, Чабаркапа Вам је више пута указао на више повреда по леђима од палице а Ви сте то све игнорисали.

О свему овоме добићете доказе на суду у којима се види и књига протокола са налазом др Весне Џуверовић, Ваш извјештај и извјештај др Миланка Терзића који је коректно написан два дана послије повреде.

2. Што се тиче случаја Кадрибашића, опет су, случајно или не, ту били умијешани Ваши прсти. Мајци Дамира Кадрибашића, због које је и дошло до инцидента написали сте упут за снимање у РТГ кабинет без  ознаке ХИТНО. Када је Кадрибашић добио објашњење од медицинске сестре Марије Миликић да се према препорукама Министарства здравља снимају само хитни случајеви – он је направио инцидент.

Цијела јавност зна да сте управо ВИ, Гаџо, на тај исти упут накнадно написали ознаку ХИТНО. Медицинска сестра Миликић је наравно сачувала своје достојанство и достојанство професије којој припада и није пристала на такву безочну подметачину.  То су чињенице лако доказиве на суду а надам се, искрено, да ће бити прилике да тамо укрстимо чињенице.

Одговорите, Гаџо, ако имате минимум етике како то да напрасно упут који није био хитан постаје хитан?

Пљевљаци знају одговор али Ви треба да одговорите јавно на њега ако имате и минимум морала на који се позивате.

И на крају, позивам Вас господине Гаџо, да не чекате да се заврши епидемија COVID-19 па да ми поднесете кривичну пријаву, већ да то учините одмах, јер гвожђе се кује док је вруће, како би управо, како Ви предлажете, пред судом и лицем јавности о свему расправили, али сам сигуран да само пуцате у празно, да ћете пријаву поднијети „НИКАДА“ или боље речено на ћирилици „на куково љето“!!!

ПРЕДСЈЕДНИК ОО НСД ПЉЕВЉА

Милан Мијо Лекић