ЛЕКИЋ – ДЕМОКРАТАМА: МЛАТИТЕ ПРАЗНУ СЛАМУ

    4 godine pre 900 pregleda Izvor: PV Informer

Општински одбор Демократске Црне Горе и његов предсједник дају знаке тоталне ошамућености после тешког нокдауна од чињеница које сам изнио. Никако да се повратите, господо, па млатите празну сламу. Таман као да полемишем са поквареним апаратом који на моја директна питања избацује стално исте дјечије пјесмице. Чим вас народ зове приждикућама, не би ме зачудило да вам се та машина приждила.

Имате ли ви жива човјека? Нека ми изађе на црту тај јунак, ево стојим чврсто иза сваке своје ријечи. Разумијем стрепњу, али, макар, замолите предсједника ОО ДЦГ да се гласне некоме испод стола, јер ће га прогласити за нестало лице.

Немам ја проблем са искривљеном сликом о себи, него ви имате проблем са тим, игноришете стварност и не видите како за голему умишљеност прозивају вас. Мене народ познаје и своје ставове могу да изнесем без икаквих проблема. Ви сте ти који, „задављени“ црвеном краватом, грађане укочено гледате испод ока и са висине као да вам је неко, далеко било, забио колац с леђа. Не попијете ни јутарњу кафу што се нећете поклонити пред сликом Бечића на кувалу. Платио би покојни Бранислав Нушић да такве простудира. Прозивате мене да сам некултуран, нeкутуран сам зато што поштујем и уважам свој народ а не као ви што презирете наш народ. Е то је умишљеност и некултура.

Крстиле су се све традиционалне и часне жене од вашег гицања по граду. Заступате западне „грађанске слободе“ тако што постављате дјевојке у стаклене кабине са натписом „послужите се сами“. Исто као да се ради о улицама блуда и неморала у Амстердаму. Је ли то култура коју нудите умјесто нашег „домаћег примитивизма“?

Ви сте, врле Демократе, доказали да вам није стало до интереса Пљевљака који су приоритет. Здравствено стање наших грађана нема цијену и ту не може бити политичких разлика, ако смо сви опозиција. Него се бојим да ви одавно нисте. Све сте учинили да покажете своју бахатост, политички аутизам и потребу да будете водоноше ДПС-у. Све је то народ видио и чуо, дали сте себи шут-карту.

Још сте 2015. године, после највећих протеста у Црној Гори, издали Демократски фронт и праву опозицију и за сто сјели са Милом Ђукановићем и Дарком Пајовићем. Климали сте и тада главом тој булументи и Ранку Кривокапићу и договарали неке радне групе. Вама је читава опозиција у криву, једино сте ви „исправни“. Банализујете техничку владу као услов за реформе, а читава опозиција је гледа као суштину. Је ли и то ваша умишљеност? Минирате све како вам нареде Пајсер и Брано Гвозденовић.

Молим предсједника ОО ДЦГ Пљевља да одговори:

– Колико је пара узео један ваш посланик за избор Врховног државног тужиоца Ивице Станковића?

–  Одакле вам новци за кампању парламентарних избора 2016. године кад нисте имали пепелка на оној работи а камоли за резервну кравату?

– Јесте ли обили сеф Социјалистичке народне партије и однијели преко 100 хиљада евра, што тврде челници ове партије?

– Зашто не смијете да писнете на оптужбе инсајдера Дејана Лакића да сте га преварили за неке новце?

– Хоћете ли за попис 2021. поступити покварено и неискрено као у подршци предсједничкој кампањи Младена Бојанића и улетјети Пајсеру са додатном услугом?

– Пошто се све више уочава експанзија националних интереса Бошњака и Албанаца, да ли ћете помоћи Пајсеру да дигне проценат Црногораца по сваку цијену?

Чуо сам од људи који прате интернет, да вам је оно недорашче побиједило на неком такмичењу за највећу сплачину и да је глат чак потукао аветног Шуковића и непоменог Мираша Дедаића. Чуди ме да Ви предсједниче ОО ДЦГ нисте учествовали, убијеђен сам да би постигли најбољи резултат.

ПРЕДСЈЕДНИК ОО НСД ПЉЕВЉА

Милан Мијо Лекић