ЛЕКИЋ: ЗМИЈА СЕ У ГЛАВУ БИЈЕ!

    4 godine pre 1568 pregleda Izvor: PV Informer

Не држе ложачи и радници котларнице 3000 грађана, корисника услуге гријање, у положају таоца, како Ви кажете, већ их држи пословођа Мишо Поповић који је управо од тих радника пријављен за крађу угља и осумњичен од Основног државног тужилаштва у Пљевљима да је у последње вријеме поткрадао  кориснике услуга и руководство Гријања, и Ваш најближи сарадник, потпредсједник Авдовић, који су га сво вријеме подржавали.

Да није било утицаја на руководство Гријања од стране потпредсједника Авдовића, да је руководство Гријања предузело мјере према Мишу Поповићу, оне које прописује Општи и Грански колективни уговор, ложачи би и поред чињенице да не примају, ионако биједне плате, радили свој посао као што су то радили и раније.

Господине предсједниче, не гријешите душу, не предузимајте казнене мјере према ложачима, сасвим су довољно кажњени што обављају тежак посао за тако ниске плате које су истовремено и нередовне.

Ослушните кориснике услуга, не ломите преко кољена, можда су корисници у праву када сумњају да су потпредсједник Авдовић и вршилац дужности директора Мила Василијевић, умијешани у овај прљави посао са Мишом Поповићем.

Провјерите, предсједниче, из којих разлога руководство Гријања крије информације о количинама потрошеног угља у грејним сезонама 2016/2017; 2017/2018, 2018/2019.

Провјерите, господине предсједниче, да ли је грејна сезона 2018/2019 била тако хладна да је било потребно потрошити око 400 тона угља више него просјечно у претходним грејним сезонама и како су у поменутој грејној сезони задовољни корисници услуга са прижањем услуге гријања.

Провјерите из којих разлога је постављена надзорна камера у просторијама котларнице а не на бункер.

Провјерите, предсједниче, због чега је Небојша Ћосовић, тадашњи технички директор, морао напустити посао, остати „на ледини“ без парчета хљеба. Провјерите да ли га је овај тројац Авдовић – Василијевић – Поповић отјерао због остварења својих личних интереса.

Још једном Вас позивам, господине Голубовићу, не ударајте по тањем крају, змија се у главу бије!

ПРЕДСЈЕДНИК ОО НСД ПЉЕВЉА

Милан Мијо Лекић