Народна коалиција „За будућност Црне Горе“: Паника на двору: Преостале присталице ДПС-а напале бивше партијске чланове

    4 godine pre 712 pregleda Izvor: PV Informer

Обавјештавамо јавност да су синоћ у Пљевљима чланови ДПС-а физички насрнули и напали младића који је ових дана иступио из те партије.

Након што се недавно десио сукоб између садашњих и бивших полицајаца на Жабљаку, синоћ се у Пљевљима десио напад једног од преостаих чланова ДПС-а на бившег члана ове партије, који је само један од многих који су владајућој гарнитури отказали послушност и повјерење. У Пљевљима је очигледно наступила паника међу преосталим присталицама ДПС-а па су се на јавном мјесту обрушили на своје бивше партијске колеге, које су их напустиле у протеклих неколико мјесеци.

Већи инцидент у самом центру Пљеваља спријечили су савјесни грађани који су са сажаљењем посматрали нервозу преосталих присталица ДПС-а у свом граду.

ДПС је свјестан да у времену пред нама неће моћи више да пуни џепове неколицине провилегованих појединаца, њихових најближих рођака и пријатеља, а да за грађане не остане ништа. Црна Гора 30. августа постаје земља свих својих грађана, а не само мале групе појединаца који су приватизовали Црну Гору.

Народна коалиција „За будућност Црне Горе“