Предсједник општине Плужине Мијушко Бајагић уприличио пријем за прослављеног НБА кошаркаша Богдана Богдановића

    4 godine pre 744 pregleda Izvor: PV Informer

Данас је, предсједник општине Плужине Мијушко Бајагић уприличио пријем за прослављеног кошаркаша НБА лиге, Богдана Богдановића.

Приликом ове посјете разговарано је о досадашњим успјесима прослављеног кошаркаша, Пивљанина по поријеклу, са жељом у континуитет истих у будућности.

С обзиром да је Богданов отац Драган Богдановић такође присуствовао пријему, Предсједник се са сарадницима, главним администратором Владимиром Кнежевићем и директором Парка природе „Пива“ Слободаном Делићем, осврнуо и на тему природних потенцијала општине Плужине и могућностима за њихову валоризацију. Посебно се разговарало о реализацији инвестиције изградње хотела у Плужинама као инвестицији од велике важности за развој туризма на овом подручју.

На крају посјете Богдан Богдановић је уручио Ђорђу Бајагићу, ђаку генерације у основном образовању у Плужинама за школску 2019./2020. годину, награду Удружења Дурмитораца из Београда.

Предсједник Бајагић је изразио задовољство данашњом посјетом са надом да ће планиране инвестиције у Плужинама дати резултате на општу добробит свих грађана.