Реаговање предсједника ОО НСД Пљевља Милана Лекића: Заиграли сте се, дјецо, политике

    4 godine pre 1185 pregleda Izvor: PV Informer

Све су прилике да врле Демократе не могу да макну после нокаута који сам им задао супериорним аргументима. Позивајући се на ликове из књига дјечије лектире о некаквом мом месијанству довољно говори о њима. Заиграли сте се, дјецо, политике док за месију држите нераста из Зете коме потурате гајбе и разне подесте за говорницу да изгледа виши од осталих.

И ви некоме да говорите о месијанству и политичкој усамљености? Заборављате, врле Демократе, да сте ви ти који самујете у оптужбама према сваком у опозицији. Ви сте они коме свако „ради за ДПС“, ако му се ставови не поклапају са директивама комитетлија Демократске Црне Горе. Једино ако вас не спашава то што вас подржава онај метросексуалац из Будве који је Бечића прогласио за „црногорског Заева“. Ваљда је желио да и Бечић заврши у загрљају коруптивне романсе са Бокијем 13 као у афери „Рекет“ која потреса Македонију. То већ морате питати њега.

Не знам зашто мени, господо, говорите о Будви, ако сте из Пљеваља, али оно што могу да примијетим је да никако не можете да се опасуљите од доброг рада у интересу грађана Будве новог општинског руководства Марка Царевића и Мила Божовића. Највећи противник ДПС-а у Будви је Демократски фронт, а ви заједно са ДПС-ом подмећете клипове у точак опозиционој власти чији сте дио. Не знам који је то феномен, али тако сте, све су прилике, и Котор предали Пајсеру Апрцовићу који је бранио ваше амандмане у Скупштини Црне Горе. Бранио вас је као да сте му дали црвену кравату на реверс.

Ви говорите о ДФ-у и Брану Гвозденовићу, а Пајсер вас је директно пајсерисао у његов Одбор гдје као својевремено у Јајцу климате главом у име „грађанских слобода“. Помињете и моју елиминацију са политичке сцене. Ја разумијем да жудите за временима пријеких судова, то вам је и предсједник партије потврдио рекавши да жуди за оним временима „када те нико није питао за цркву и нацију, а срећно се живјело“. Могуће да није могао да прочита у дјечијој лектири да су кроз та  „срећна времена“ у цркве стоку утјеривали, јаме биле пуне „непријатеља партије“, а Голи оток преваспитавао незнавене идеологији „побједе, а не подјеле“.

Позивам још једном предсједника ОО ДЦГ да престане, кобајаги, тражити наочаре испод стола и као трубач Бранових одбораша одговори:

– Колико је пара узео један ваш посланик за избор Врховног државног тужиоца Ивице Станковића?

–  Одакле вам новци за кампању парламентарних избора 2016. године кад нисте имали пепелка на оној работи а камоли за резервну кравату?

– Јесте ли обили сеф Социјалистичке народне партије и однијели преко 100 хиљада евра, што тврде челници ове партије?

– Зашто не смијете да писнете на оптужбе инсајдера Дејана Лакића да сте га преварили за неке новце?

– Хоћете ли за попис 2021. поступити покварено и неискрено као у подршци предсједничкој кампањи Младена Бојанића и улетјети Пајсеру са додатном услугом?

– Пошто се све више уочава експанзија националних интереса Бошњака и Албанаца, да ли ћете помоћи Пајсеру да дигне проценат Црногораца по сваку цијену?

Одговор очекујем прије него судија изброји до десет после нокдауна.