19 medalja za takmičare “POTOKA” na 7 online turnira

    3 mjeseca pre 216 pregleda Izvor: PV Informer

Na SPORTDATA e-TOURNAMENT-WORLD SERIES -KARTA #3 takmičari Karate kluba POTOCI su napravili odličan rezultat uz učešće preko 700 takmičara iz čitavog svijeta.

– Prvo mjesto je osvojila NEDA BELJKAŠ pobjedivši u finalu takmičarku iz Egipta rezultatom 23,9:22,8. Prije finala Neda je pobijedila takmičarke iz Njemačke, Engleske, Venecuele i Italije. Neda je do sada učestvovala na 6 E-turnira i osvojila 4 zlatne i 2 srebrne medalje, nalazi se na prvom mjestu Svjetske karate serije e-turnira u kategoriji U10.

– U kategoriji U12 LUKA KLAČAR je osvojio 3 mjesto pobjedivši takmičare iz Španije, Omana, Južne Afrike, a za ulazak u finale izgubio je od takmičara iz Venecuele. Na svjetskoj karate rang listi Luka se nalazi na drugom mjestu, osvojivši dva prva, jedno drugo i 2 treća mjesta.

NA Online turnirima, u toku pandemije izazvane COVIDOM 19 takmičari POTOKA su učestvovali na 7 turnira. Ukupno je učestvovalo 11 takmičara: Neda Beljkaš, Luka Klačar,  Dušan Borović, David Rondović, Jakov Cupara, Nataša Šubarić, Filip Jović, Matea Leovac, Sanja Ristanović, Maša Maliđžan i Lena Lončar koji su osvojili 9 zlatnih, 5 srebrnih i 5 bronzanih medalja.

Treneri POTOKA Slavka i Ružica Makisimović su izuzetno zadovoljni jer su u ovoj situaciji pandemije našli način da motivišu takmičare i ostvare izuzetne rezultate u veoma jakoj  konkurenciji na svjetskom nivou.

“Takmičari i treneri odlaze na zasluženi odmor, a od 15 avgusta počinjemo sa  novim e-turnirima i na taj način koji su odlična provjera naših takmičara, koje nakon pandemije očekuju državna i balkanska takmičenja”, rekla je trener Ružica Maksimović.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6772 pregleda