Višegodišnje povjerenje sa razlogom – Apoteka „Prima S“

    4 godine pre 3633 pregleda Izvor: PV Informer

Apoteka „Prima S“ već godinama uspješno obezbeđuje vrhunski kvalitet i širok asortiman robe i usluga, čime je izgradila prepoznatljiv identitet zasnovan na promociji zdravog života, sa ciljem prevencije bolesti i očuvanja pravilnih životnih navika.

Naš cilj je da se trudimo da poboljšavamo kvalitet života i zdravlje ljudi i njegujemo i održavamo dobru apotekarsku praksu, osluškujući potrebe svakoga od Vas, zbog čega i godinama opravdavamo Vaše povjerenje. Uvijek nastojimo da ispunimo i zadovoljimo potrebe svih naših mušterija. Zbog toga nastojimo da konstantno obnavljamo i proširujemo naš asortiman, kako bi Vama ponudili visoko kvalitetne proizvode svjetskih poznatih brendova. Nudimo širok izbor artikala, među kojima su: farmaceutski proizvodi, preparati za mršavljenje i imunitet, čajevi, kozmetika, dijetetski program, baby program i drugo.

Naš prioritet je da uvijek imamo najbolje riješenje i vrhunski kvalitet za Vas. Zbog toga, svi kozmetički, dijetetski i baby proizvodi koje nudimo, pripadaju renomiranim brendovima, veoma poznatim u svijetu.

Apoteka „Prima S“

ulica Kralja Petra I 47/A 84210 Pljevlja

Tel: 052/321‑533 i +382 67/639-710

@ [email protected]