Pljevaljska firma „AVALON“, donirala je Gimnaziji računar sa pratećom opremom

    4 godine pre 1482 pregleda Izvor: PV Informer

Direktorica Gimnazije u Pljevljima Ljiljana Bajčetić uputila je riječi zahvalnosti preduzeću „AVALON“ na donaciji u nadi da će uspješnu saradnju nastaviti u budućnosti.

Od osnivanja 1901.godine do danas, gimnazija ‘’Tanasije Pejatović’’ je simbol Pljevalja. Ona je bila i ostala  jedna od najboljih obrazovno-vaspitnih ustanova u Crnoj Gori. Duga i uspješna tradicija obavezuje nas da i danas budemo maksimalno posvećeni učenju  i radu. Naša Gimnazija pruža svestrano obrazovanje i priprema mlade ljude za budućnost, za život u XXI vijeku. Na tom putu potrebna nam je podrška institucija i privrednih subjekata na lokalnom i nacionalnom nivou. 

U petak, 27.decembra 2019.godine, pljevaljska firma „AVALON“, donirala je Gimnaziji računar sa pratećom opremom. Inicijativa je potekla od jednog člana Savjeta roditelja. Računari su neophodna sredstva u modernizaciji nastave. Njihovom upotrebom osavremenjuje se metodologija učenja, a sam proces usvajanja znanja čini interesantnijim i efikasnijim. Veoma cijenimo činjenicu da naši bivši učenici, sada zaposleni u vašoj firmi, ne zaboravljaju svoju školu. U ime učenika i profesora, zahvaljujem se na vrijednom poklonu sa željom da vaš primjer bude podsticaj za sve koji cijene i poštuju Pljevaljsku gimnaziju.