FUDBALERI RUDARA IPAK NEĆE PUTOVATI NA PRIPREME

    4 godine pre 879 pregleda Izvor: dan.co.me

Fudbaleri Rudara nisu otputovali za Ulcinj gdje je planirano da se odradi drugi dio priprema. Odluku o tome da nastave sa treninzima u Pljevljima donio je sportski direktor Damir Čakar nakon konsultacija sa stručnim štabom.

– Na našu odluku uticalo je više faktora, a presudan je bio finansijski. Ne želimo da klubu stvorimo veće probleme, važnije nam je da novac koji strpljivo čekamo usmjerimo na plate igrača i stručnog štaba. Takođe, vremenski uslovi su se promijenili i možemo da radimo normalno. Temperature su iznad proseka za ovo doba godine tako da je sada mnogo lakše – rekao je Damir Čakar.

Prvi operativac kluba potom je dodao:

– Nastojaćemo da već za vikend ugovorimo i odigramo prvu kontrolnu utakmicu, a protivnik će nam biti neka od ekipa iz okruženja. Takođe, pokušaćemo da odigramo par susreta i u Podgorici. U svakom slučaju imaćemo određen broj mečeva i nećemo kao ljetos bez priprema i kontrolne utakmice krenuti u prvenstvene duele – poručio je Damir Čakar.

Podsjećamo, Pljevljci su prvi dio sezone završili na sedmom mjestu sa 21 osvojenim bodom. Ostvarili su šest pobjeda, tri puta su remizirali i doživjeli deset poraza. U prvom proljećnom kolu, 18. februara, izabranici Edisa Mulalić igraće pod Golubinjom protiv Grblja.