Abazović: Crna Gora na vrhu evropskih zemalja kada je u pitanju zapljena droga i suzbijanje djelovanja narko-kartela

    9 meseci pre 410 pregleda Izvor: PV Informer
foto: gov.me

Službenici Uprave prihoda i carina, jutros su u tovarnom dijelu TMV, pronašli ogromnu količinu droge. Navedena pošiljka je bila obezbijeđena carinskom plombom, ali su službenici UPC analizom rizika i obavještajnim radom izdvojili isti za pregled, te napravili podvig koji zaslužuje svaku pohvalu, naveo je na Fejsbuku premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

Abazović ističe da su koordinisane akcije koje u kontinuitetu sproveode UPC i UP dali su vidljive rezultate na koje svi možemo biti ponosni.

„Crna Gora je tako postala država koja je na samom vrhu evropskih zemalja kada je u pitanju zapljena droga i suzbijanje djelovanja narko-kartela u odnosu na ukupni pretovar tereta koji se odvija preko naše teritorije“, ukazuje Abazović.

On je uputio čestitke za direktora UPC Vladimira Bulajića i njegove saradnike, direktora UP Nikolu Terzića, pomoćnika direktora za organizovani kriminal i šefa SPO Predraga Šukovića i druge ljude obevještajno-bezbjednosnom sektoru koji svakodnevno brane nacionalne interese Crne Gore.

„Idemo dalje, ruka pravde ne staje!“, poručio je Abazović.