Abazović i Šćekić: Relaksirano čekamo 19. avgust

    2 meseca pre 127 pregleda Izvor: Portal DAN

Sve što sam rekao, rekao sam i ranije, 19. avgust ćekamo relaksirano, poručio je premijer Dritan Abazović odgovarajući na pitanja novinara u Beranama.

– Mi smo tu da radimo dobre stvari za CG. Ko želi dobro Crnoj Gori je dobrodošao, ko želi da ide nazad slobodno. Ko želi da se vratimo u podjele, mržnju, neka izabere taj put. Ovdje je stvar racionalnog i iracionalnog, u CG često preovladava iracionalno. To ne znači da treba da gubimo motivaciju. Siguran sam da građani žele da idu naprijed, žele poboljšanje kvaliteta života, da se investira i to je naš fokus. Sve što sam imao rekao sam, a 19. ću saopštiti još neke stvari, mislim da će biti zanimljive, naveo je on.

Abazović i Šćekić u KCCG: foto:gov.me

Ministar zdravlja Dragoslav Šćekić kazao je da je SNP dao doprinos da ova vlada funkcioniše na najbolji način, kao i da su ostvarili neke interese.

– Zavisi od momenata da li će SNP biti u sastavu nove vlade.  Bitno je da se ne zaustavi borba protiv organizovanog kriminala i korupcije. Nekima je to interes, pojedini pomažu kriminalnim strukturama da opstanu. Ja vjerujem da će ova vlada nastaviti u ovom kapacitetu, sve promjene su moguće. Nama to ne smeta, mi želimo CG u Evropskoj uniji, želimo poboljšanje standarda i da građani normalno žive. Ova vlada je počela da udara kvalitetne temelje. Kako će se odvijati politička situacija je nepredvidljivo, a što bi rekao premijer mi smo totalno relaksirani znamo da smo radili ljudski i odgovorno u interesu građana, naglasio je Šćekić.

Podsjetimo, parlament će 19. avgusta odlučivati o sudbini Vlade.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


PV Informer
%d bloggers like this: