Abazović: Nijesam se vidio sa Miloševićem, Crna Gora će 2023. dobiti novog predsjednika

    2 meseca pre 251 pregleda Izvor: dnevno.me

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da se juče nije vidio sa bivšim direktorom Uprave prihoda i carina Radem Miloševićem, te da je riječ o dezinformacijama.

„Nijesmo se ni vidjeli, telefonski smo to uradili, on mi je rekao da će podnijeti ostavku“, rekao je Abazović na današnjoj sjednici Vlade.

„Iskazujemo u ime vlade podršku svim nadležnim, u rasvjetljavanju nemilog događaja šverca cigareta, odnosno krađe… Do posljednje paklice neka se istraži odgovorno. Očekujem da ćemo svi iskazati rezultate. Takođe, niko ne može da umanji ono što je UPC radila u posljednje dvije godine. U 120 dana zapljena je pet puta veća nego u posljednjih 30 godina“, naveo je Abazović i dodao:

„Ne želimo nikoga da optužimo prije vremena, naročito ne želimo da nam se desi da se sve svali na nekog vozača ili pojedinca koji predstvlja jednu kariku, a da oni koji nisu nepoznati javnosti ostanu van domašaja zakona.“

Tvrdi da je „ruka pravde krenula, te da će dobiti ubrzanje“.

„I njih, figurativno, stegnuti za vrat“, poručio je.

Tvrdi da kriminalna hobotnica u Crnoj Gori i dalje tinja, ali nema snagu kakvu je nekada imala.

„Ne bih volio da sada bilo ko, računajući državne organe, da budu dio DPS kampanje i Bemaxa za izbore. Ima i mnogo fejk njuza. I juče se čulo da smo ja i Milošević imali neku raspravu. Živimo u vremenu gdje ljudi žele da stvore paralelni svijet“, dodao je tvrdeći da su „oni željni da pravda u ovoj državi nikad ne zavlada.“

Dodao je i kako će stabilizacija u Crnoj Gori da se dogodi 2023. 

„Tada će Crna Gora dobiti novog predsjednika države“, naglasio je Abazović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

PV Informer
%d bloggers like this: